Veelgestelde vragen

Voor mijn ouders hebben we een mantelzorgwoning laten bouwen door TVS.

We hadden een plan voor ogen hoe we het graag wilden hebben. Fijn hoe er meegedacht werd hoe dit te realiseren. Ruime keuze in materialen en goed advies over zaken die er ook nog bij komen kijken waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden. Afspraken worden goed nagekomen. Zowel van binnen als buiten is de woning keurig afgewerkt door vakkundig personeel. Het resultaat mag gezien worden en last but not  least: mijn ouders zijn superblij met hun nieuwe huisje!

Via een plaatselijke advertentie in contact gekomen met het bedrijf van Ton van Schaijk.
Wij waren op zoek naar een passende mantelzorgwoning.
Er waren best wel wat wensen, zoals extra faciliteiten, ruimte en uiteraard van het gas af.
Na een goed plan en de nodige overlegmomenten met Ton, waren we er uit.

De bouw is rond juli 2020 gestart met de bedoeling om rond half november 2020 over te gaan tot plaatsing van onze mantelzorgwoning. Ondanks de Corona tijd heeft de voorbereiding en de bouw van de woning weinig vertraging opgelopen.
Tijdens deze bouw hebben we meerdere malen overleg gehad met Ton over de uitvoeringen en stand van zaken. Ton had vaak goed ideeën, ook waren tussentijdse aanpassing op ons verzoek geen enkel probleem. 

Na verloop van tijd werd ook alvast het transportbedrijf op de hoogte gebracht.
Onze locatie was nog niet zo makkelijk te bereiken voor zo’n uitzonderlijk transport.
De units zouden in delen naar onze locatie vervoerd worden… op zich een hele operatie.
Er werden in uiterste precisie voorbereidingen getroffen voor de komst van de mantelzorgwoning en de uitvoering van dit transport.

Ruim van te voren werden ter plekke de “steltconplaten“ gelegd en meet- en regelwerk uitgevoerd.
17 november werd de dag van transport én plaatsing. In één dag kon alles gebeuren.
Er werden voldoende mensen ingehuurd om dit alles goed te laten verlopen.
Echt een knap stukje werk!

Ton heeft voor ons de aansluitingen en andere noodzakelijke voorbewerkingen naar alle tevredenheid geregeld en uitgevoerd, daar waren wij erg blij mee. De verdere afwerkingen in de unit werden volgens de gemaakte afspraken uitgevoerd.
Gedurende de bouw/realisatie van de woning was het erg fijn en plezierig werken met Ton en zijn medewerkers.
Ook de ingehuurde onderaannemers waren ruimdenkend en indien nodig of gewenst bereid om passende adviezen te geven. Dit hebben wij zeer gewaardeerd.

Uiteindelijk zijn we half december verhuist naar onze fijne, prachtige mantelzorgwoning.
We zijn uitermate tevreden over het bedrijf van Ton. Fijne begeleiding gehad tijdens de bouwwerkzaamheden, zijn heel goed geadviseerd. Ton heeft ideale oplossingen gevonden voor de verdelingen van ruimtes zonder inlevering van faciliteiten en wensen.

Ton doet wat hij ons heeft toegezegd, is menselijk en heeft een actieve rol gehad in de kosten beheersing en de succesvolle realisatie van onze fijne woning. Niks is te veel, hij blijft betrokken, de service is geweldig te noemen.

Wij kijken terug op een fijne samenwerking, maatwerk en (vak) deskundigheid. 
Natuurlijk hopen wij nog heel lang van deze mantelzorgwoning te mogen genieten en fijn te kunnen blijven wonen op een plek die ons zo dierbaar is.

Familie Selman
Huisseling

 

Dit is onze mooie woning gezet door Ton van Schaijk. Wij zijn hier super gelukkig mee. Alles is vlekkeloos verlopen en volgens afspraak gemaakt. Super bedankt Ton voor dit mooie product.