OVER ONS

‘Het gaat om vertrouwen’

Rond de millenniumwisseling startte Ton van Schaijk als zzp’er in de unitbouw. De timmerman kreeg op zeker moment te maken met mensen die op zoek waren naar tijdelijke woonmogelijkheden, vaak op eigen perceel. Hij zette daarvoor zijn eigen onderneming op en maakte een bewuste keuze voor een kleiner bedrijf, dat immers persoonlijk contact met de opdrachtgever houdt. “Wij verkopen niet alleen een product; het gaat bij ons vooral ook om vertrouwen”, weet Ton. Zijn kennis en het vakmanschap van zijn team koppelt hij aan een enorme betrokkenheid met zijn klanten: hij luistert naar de wensen en weet aan elk verzoek invulling te geven.

Eigen productie

De beste omstandigheden
Uw mantelzorgwoning bouwen we in onze eigen productiehal, in Schaijk. Het gehele traject, van het eerste gesprek tot de oplevering, duurt doorgaans zo’n twee tot vier maanden. De productie vindt onder de beste omstandigheden plaats, onze vakmensen worden er niet gehinderd door weersinvloeden. Uw woning is wind- en waterdicht voordat deze voor het eerst ‘buiten’ komt.

  Alles in eigen beheer
  Doordat we de bouw volledig in eigen beheer houden, zijn we erg flexibel. We werken met moderne apparatuur en machines, waardoor we een zo optimaal mogelijke nauwkeurigheid bereiken. Daar waar de productie erom vraagt, werken we samen met partners die specifieke onderdelen van uw toekomstige woning aanleveren. In deze hal kunt u ook tussentijds komen kijken naar de voortgang van uw zorgwoning.

   Het team

   Dat staat als een huis!
   De decennialange ervaring van Ton van Schaijk vindt zijn verlengde in zijn team, dat bestaat uit eigen timmerlieden, veelal met vele jaren ervaring in hout- en unitbouw. Als partners worden onder meer loodgieters, elektriciens en dakdekkers ingeschakeld. Met inbreng van ieders eigen discipline ontstaat zo een eindproduct dat staat als een huis!